Zgjidhen 4 nënkryetarë të PD-së

Njoftimi nga Partia Demokratike opozitare pas zgjedhjes nga Këshilli Kombëtar   Jorida Tabaku, nënkryetare përgjegjëse për marrëdhëniet me jashtë dhe... »