Nga “Papa i Zi” te “Papa i Kuq”

Jezu Krishti, Karl Marksi dhe disa konservatorë amerikanë – mëshira kristiane, kuptimi dhe ndikimi i saj në botën e politikës... »

Kafeja – Viagra e shekullit të 17

Në ditët tona, konsumimi i kafesë shihet si i lidhur ngushtë (ndoshta duke e tepruar pak) me një shumëllojshmëri efektesh... »

Vota për pragmatizmin

Nuk ka fituar Partia Socialiste aq sa ka humbur Partia Demokratike. Duke u nisur nga rezultatet e papërfunduara, i vetmi... »

Ju që shkatërruat PD-në!

Kur kemi dy minuta kohë shpesh na bie të mendojmë se nga vimë e ku shkojmë? Vendin se ku kemi... »

Ndërroi jetë Josip Kuzhe

Është ndarë nga jeta ish-trajneri i kombëtares shqiptare të futbollit, kroati Josip Kuzhe. Ai ka drejtuar Shqipërinë për 18 muaj... »