100!

Një teoricien pjellor i marrëdhënieve ndërkombëtare e diplomat shumë i zoti, por dekadat e tij të gjata si lobist e... »

Në kërkim të një NAIMIADE

Shqiptarë të të tërë botës, a s’mund të jemi cazë më naimjanë! Nga Namik SelmaniAnëtar i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-... »

Fjalë të harruara

Astrit Lulushi Durimi është virtyt. Është kthyer në shprehje të zakonshme proverbiale. Sot të gjithë nxitojnë… Benjamin Franklin i bëri... »

NJOFTIM

Të Dielën, me 28 Maj 2023, ne oren 2:00 PM,  Qendra Kulturore “Nënë Tereza” në Michigan, organizon një bashkëbisedim dhe prezantim... »