UÇK DHE DREJTUESIT E SAJ PËRBALLË MASAKRËS POLITIKE HAGIANE

                         Nuk kam njohur njeri më besnik dhe trim se sa Hashim Thaçin.                                                         Joe Biden President i SHBA    ... »

ÇAMËRIA SHQIPTARE NA THËRRET

Mbushen 79 vjet prej fillimit të Genocidit grek ndaj Shqiptarëve të Çamerisë Shqiptare Nga Sali Bollati Isha vetem 7 vjec;... »

Sardët

Astrit Lulushi Në Sardenjë ekzistojnë struktura nurhage ose nuraxis, që e bëjnë të veçantë kulturën Nurhage të këtij ishulli. Sipas Oxford English... »